I don't know who we are

Allt jag skriver blir samma skit.
Det handlar om att när jag är ensam kan jag inte inte gråta. Jag är livrädd för att vara ensam för det finns ingen skyddsbarriär, ingen som kan hålla fast mig när jag försöker explodera och håller på att gå itu.
Jag vill inte vara ensam för när jag inte är ensam då är jag stark.
Nu sitter jag här ensam och svag, liten och klen. Fuck. Snorig för jag gråtit. Och ledsen för att jag gråter för jag ska tänka positivt och behöver få in bra tankar och affimationer.
Men ärligt talat är jag rädd och det blir alltid mkt värre när det är mörkt ute.
Jag är livrädd, allt känns pissigt men försöker försöker försöker måste måste måste tänka bra och positiva tankar. Mina tårar får vara i sin ensamhet.
och jag som trodde att jag inte kunde gråta - bullshit.

Overklighet



Att ett samtal kan förändra hela ens livsvärld. Ett samtal.
Från att vara glad och ha problem med vart och med vem helgen skall spenderas till att känna att allt faller i bitar.

Jag kan inte leva utan dig, jag vet inte hur man gör eller hur det ens skulle gå till?
Du måste finnas du måste. Jag älskar dig så.

När någon som betyder allra allra mest, de som du vuxit upp med drabbas av ngt spelar ingenting annat längre någon roll. Jag måste försöka vara stark men då jag inte riktigt vet hur det skall gå till eller hur jag skall kunna försätta leva mitt liv som om ingenting har ändrats tog jag ledigt imorgon, behöver klura ut och komma ur chock.

Min pappa är min hjälte, men när t.o.m hjälten gråter då måste vi andra bygga upp oss för nu behövs allt som finns. "Du måste gå till jobbet för livet fortsätter".

Ja livet fortsätter alltid, ngt som jag är alldeles för välkänd med, men livet behöver inte fortsätta just precis idag eller imorgon som vanligt, för absolut ingenting är som vanligt.
Jag skall ge allt, all min kraft för du måste vara här!

April 24, 2011



Den här bloggen ger mig fan mkt, inte som i att 'det är skönt att skriva av sig', visserligen det med men att kunna gå tillbaka. Utkasten som finns här ligger under just utkast för en speciell anledning. De är inte till för allmänheten men de är till för mig.

Och att läsa igenom de och försöka tänka hur jag känt, är jävligt viktigt och får mig att kämpa för mig än mer.
Hur sjukt dåligt en människa kan må, hur sjukt arg en människa kan vara. 
för allt som hon trodde, kämpade...lyssnade på.

Det är värt att aldrig glömmas för inga tårar skall vara förgäves.

Bajs leken

Hade en riktigt mysig påskafton igår. Först var det jobb, hem för att duscha och göra sig fräsch och sedan hem till föräldrarna. Där dracks det och åts en massa. Tillslut var både jag och Elin så mätta att det inte gick ner ngt mer. Då gick vi ut med Frida och Jhon och hade en rolig kväll. Jävligt speciella människro det finns i den här stan - förstår att man vill flytta ibland.
Men kul var det och jag skrattade så mkt att jag grät igår - Madicken på bajsbacken. Hur roligt hade vi inte?
nu följs dagen av ett kvällspass på jobbet sen ska jag och min firre hitta på ngt bus - vad är ännu osäkert då den ena (jag) är pank uti bara helvete och den andra (elin) har spärrat sitt kort som hon hade i bh.n. Men gratis är också kul!

vi är inte sånna som i slutet får varann

Och alla bara undrar är det sant och jag har hört om dig, jag kommer aldrig tillbaka hit igen något mer.
Snart är det sommar...sommar..igen.
Egentligen älskar jag livet och att det finns olika årstider och att de kommer tillbaka om och om igen. Det gör bara att jag känner mig lite gammal ibland och ja jag vet att det är löjligt för jag är BARA 23 år och jag har hela mitt liv fixat.
Men det finns så mkt saker som jag vill göra och som jag inte vet hur jag ska få till..och varje år som blir ett nytt känner jag ändå på ngt sätt att 'va fan, jag är fortfarande kvar i den här stan och gör fortfarande samma grej'.
Existentiell ångest kallar jag det och oftast gör den sig påmind på söndagar, framförallt om jag lyckas vara ledig.
De som aldrig drabbats av ångest vet fan inte vad de pratar om. Och de som har, visst är det skönt när den släpper greppet om en och man helt plötsligt igen kan bara vara?
Men nu är det ju fredag och jag ska krypa ned under täcket.

set me free

Sitter och taggar till för jobbet och evt. imorgon, då blir det äggrullning och massa godis, eller ja..jag ska försöka avstå - behöver som sagt inte mer godis. ska bli slank till sommaren nu och allt den bjuder på!
Annars känns livet jävligt underbart, fulländat i princip, det jag vill ha nu är ngn som lägger sina händer på mig, en arm över mig när jag sover så jag slipper bli förföljd av mina mardrömmar.
Men egentligen bara närkontakt - det går också bra.

nya områden upptäckta

Gårdagen va härlig! Utbildning under dagen för att sedan ha lite afterwork på Barolo, drog mig hemåt till föräldrarna och avnjöt en god middag i gott sällskap (ngt stark då kanske), sen kom Inga och vi drog fröbi flamingo en sväng..även stanleys (vad vi gjorde där kan man fråga sig) och femfemnoll, efter det sista besöket och mina sista kronor gick till garderob för en kvart drog jag mig hemåt, tittade på Greys och slumrade in runt 01. Skön torsdag!
Och nu blir det kvällspass och morgonpass under morgondagen. Så nu håller vi tummarna för att det blir lugnt och jag överlever kvällen, fredagkvällar har ju en förmåga att vara lite kaosiga ibland.
Så på återseende! Jag ska tjäna pengar!!

Högst upp på önskelistan

Om någon fått för sig att köpa ngt till mig,en present sådär bara för att jag är jag eller för att jag behöver lite mer färg i mitt liv så ska jag ge er tips på den perfekta presenten!
Carolina Gynnings glas-serie som kommer ut i samarbete med Cervera här i Maj.
Älskar Carolina's tavlor som ger en så mkt inspiration och fantasi så dessa glas är ett måste i mitt kök!
Så nu vet ni det - sleep tight

887.e inlägget.


Hur häftigt är inte det?
Snart fyller den här bloggen tre år. Tre långa år. Började resan med doilooklikeisaledrugs när jag gick min första termin på sjuksköterskeprogrammet, och nu sitter jag här, tre år senare med jobb på södertälje sjukhus och diverese ansvarsområden. Lite coolt va.

Imorrn är ytterliggare en utbildningsdag som rundas av med lite vin med kollegor, påsk känslor kan jag ju inte påstå att jag direkt ligger i för att få, men lite får man se fram emot lördag i alla fall.
Har inte så mkt ord just precis nu, rätt ordlös. Ska lägga mig i soffan och titta på Grey's tills jag somnar, ngt som berör mig, jag behöver det.

destiny finds my way home

Det här med karma alltså.
Som Elin uttalade sig häromdagen.
"Du får egentligen göra vad som helst för du har haft så mkt skit, du är värd allt. Karman har ju redan vart hos dig!"
Jag sov som en prinsessa inatt och vaknade med ett leende på läpparna, det enda som stör mig är mitt halsont och min näsa som fått för sig att vara lite förskyld - det går ju inte ihop med min måste-bli-fit-till-sommaren-planer, detta stör mig än mer när jag fått båda mina bikinis som jag beställt och verkligen känt att jag vet exakt vad som skall förbättras och ändras på - No hurry!
Näe...så nu blir det en tur till jobbet för att lägga in schema och rätta ngr skrivningar, sen blir det avskedsfika och sen ska jag ta itu med min kropp.
En lång löprunda blir det och lite solning kanske?

.

Har försökt komma på ngt bra att plinta ned som rubrik men de nada - det fungerar inte. Ungefär som jag själv i egen hög person idag - Jag fungerar inte.
känner mig som en uschlig, äcklig, fittig, hemsk-tycka-synd-om-mig-tjej.
Just nu skulle jag behöva ha någon som tar hand om mig, klappar mig på huvudet, kramar mig och matar mig med choklad bitar. Det skulle behövas.
Så istället för det, eftersom det här blir min första natt ensam på en rad med nätter, unnar jag mig lite cola och choklad. Ångesten kommer efter i tidsloppsordning och det tar vi hand om under morgondagen med en löprunda.
God Afton!

och jag älskar dig

tjejen med det största hjärtat.

I was made for you, you were made for me

Jag har haft en riktigt skön helg, ja skön är väl ordet.
Och likaså dagen idag. Körde min första hjärt-och lugnräddningsutbildning idag och det kändes riktigt bra, det rundades sedan av med lite grillning och dylikt med Elin. Hur skönt som helst, att vi var sådana skogsmullar kunde man väl aldrig tro?
Hur som, vi dansade hem förbi broöppningar och idioter och sjöng "I'm singing in the rain" - ibland är livet för jävla underbart och då finns det inte mkt mer att göra än att sätta sig tillbaka och bara njuta.
Det enda som är på negativa sidan idag är väl mensvärken men den går ju över fortare än man kunde ana!
Så ja och de kommande dagarna är lediga - jag har beställt sol. Är Gud på min sida måntro?
Det tror jag, för han gillar nog fanimej mig!

Coz I love you.


you know is gonna be okey

och så blev det morgon och natt i ett och jag är fortfarande här. Snart går det sista tåget....

it's bad enough we get along so well

Dåså!
Då var det dags att slänga på sig brillorna och gå till jobbet för att köra kvällspass. Och dagen till ära skiner solen som aldrig förr och jag hoppas verkligen att det håller i sig då jag är ledig i helgen och verkligen bör passa på att få i mig lite sol :)
Inte nog med det blir det kalas ikväll då min syster fyllde 19 år igår och det om ngt måste väl firas? Kan man komma undan med arbetskläderna? Näe..har försökt packa ner en drös med grejer så jag kan fräscha till mig på sjukhuset.
Så Grattis igen Frida!
Vi ses ikväll, nu ska jag iväg och rädda lite liv och hoppas på att jag kan rädda mitt eget senare idag!

the waking up is the hardest part

hur ska jag nå dit jag vill?
Kan man trycka på delete utan att fundera igenom det först, eller när vet man att man har funderat alldeles för länge?

Och hur kan ett perfekt liv med allt du någonsin drömt om kännas som hundra gånger mindre värt för det är ngt som saknas?
Kan man inte bara vara nöjd och tillfreds?
Eller människan kanske inte är funtad så, eller jag kanske inte är funtad så.
Vi väntar på perfektion, och med vi menar jag jag.

åtstramning?

Jag är helt sjukt slut.
Efter en helg med jobb, festande och lite sömn är jag så slut nu ikväll efter min träning dagen till ära. Men ack vilken toppform jag känner mig i!
Och just precis nu känner jag för att använda ett par klänypor och strama upp mina ögon så dom inte faller ihop, men jag avstår och kvällen till ära (inte nog med att de festade till svenska gamla hits natten till lördag när en annan började jobba 07) så har mina grannar högljutt sex igen, fast de unnar jag dom, va ju jävligt länge sedan man hörde ngt så de där behöver dom nog!
Själv ska jag ta mig en kopp té och kolla lite skilda världar innan jag träffar den rätta för natten - min säng.
och eftersom jag är ledig imorrn blir det sovmorgon - Halleluljha!

boys boys boys

Vi har de gamla, de nya, de fullkomliga, de som aldrig går ur tiden och de som vi alltid har ett frågetecken både framför och bakom. Ja i princip alla dessa typer träffade man på igår. Vi dansade, vi drack, vi skrattade och vi lekte igår. Idag är jag trött, trött trött trött, ska strax iväg till jobbet och köra kvällspass, måste få in lite pengar så vi kan överleva ett tag till.
Jag hatar att bli pekad på, och jag avskyr att känna att jag tillhör någon, att jag är någons ägodel. Sen att bli glodd på i ungefär 3 timmar är väl mer slöseri mer er tid och inte min.
Tänkte säga vad håller vi på med, men istället säger jag - vad håller jag på med?
Just nu? de nada, ska jobba och sen gå hemoch sova hela jävla natten, de är jag värd.

friday im in love.



Jag är kär!
Ett offentligt klargörande, alla håller andan för att få reda på svar som vem, var, hur och när, varför möjligtvis?
Men håll er inte för länge nu för så här är det - Jag är kär..i mitt liv.
Och den känslan är helt enormt underbar och så värdig efter allt.


12:53

You whisper "come on over" 'cause you're two drinks in
But in the morning, I will say goodbye again
Think we'll never fall into the jealous game?
The streets all flood with blood of those who felt the same







doft av sommarregn

Sprang precis ned på stan för att hinna med ngr snabba ärenden innan jobbet kallar tillbaka.
Kollade ut genom porten och såg regn till min besvikelse - men ack så fel jag kunde ha. Sket i att jag jämt ska ha paraply och gick ut, slogs av den underbara doften av sommar - det luktade sommarregn, sommardugg.
Det är verkligen påväg, kunde egentlingen inte bli mer glad för det.
Hur underbart är det inte?
Hämtade även ut mitt paket igår med bikini och sovkläder, jag hoppade runt här som ngt från en annan planet och Frida tittade lite halvkonstigt på mig. "Kan du inte springa ut i trappan i det där också".
Jag hade i princip kunnat göra det, snacka om sommarfeelings! Och det bästa? Nu när bikinin kom så vet jag exakt vad det är jag ska fixa till innan den ska användas på riktigt.
Det hann docks ej med idag, får ta en löprunda efter jobbet imorgon hade jag tänkt, förbränna lite godis och fettceller-nu jävlar!
Hittade en grymt snygg ring idag mitt i mina ärenden. Den får stanna hemma för som sjuksköterska har man ej ringar på fingrarna under jobbtid.
Den passade bara bäst på det fingret.
För övrigt - kunde det bli bättre?
Kuggfråga..kuggfrågor.

oh det är då, när jag är påväg tillbaka


Gud straffar de som lever ohederligt - så är det bara med det, Karma - det kommer ingen undan.
Ibland tror jag på högre makter!




Oh well.


streets of me and you

Alla är vi människor som vill ha närhet, inte är väl det så konstigt egentligen?
Det är bara sanningen

it started out as a feeling which then grew into a hope

Om du vill få en kvinna att må riktigt riktigt bra, bjud henne på en underklädesshopping - då jävlar.
Ja, om jag pratar för mig i alla fall. Så sjukt skön känsla idag, riktig Egoboost när jag stod och provade underkläder och hittade både snygga och sköna som satt sjukt bra. Lycka helt enkelt (lite jobbigt för min plånbok men ääsch).
Sen gick jag vidare på en föreläsning om sorg genom jobbet, från materialistisk lycka till sorg. Inte för att vara den men kändes som jag visste så mkt av det som de pratade om. De andra satt och grät men jag har liksom inga tårar för tillfället, jag vet var de pratar om och jag har gått igenom det där.
Från det ena till det andra, träning och lite fina blommor till mitt hem. Och nu sitter jag här efter massa Skilda Världar nostalgi och funderar på hur det kunde vara så bra? Och den stora frågan - skall jag gå och lägga mig...Återstår att se...

and all the bad boys are standin in the shadows and the good girls are home with broken hearts

För att fira att min fisk var hemma igen från hennes Crazy-In-Paris vistelse slog vi på stort och hyrde skräckfilm, ingen mindre än Nightmare om Elm street med Freddy Kreuger. Men alltså hallå?

Ibland undrar jag verkligen varför jag är en sån jävla självplågare som jag uppenbarligen är? Hur äcklig var inte den där filmen? När jag är rädd, skrämd you name it har jag en förmåga att försöka håna allt runtomkring, typ "Men alltså, gud va löjligt, som att det där inte är så fiction?" Ja ett exempel. Först börjar jag så, sen tillslut kan jag ju inte hålla emot, så då bygger jag en mur runt mig, tillslut satt jag bara och kollade på Elin medans hon kollade på tv.n.
Det slutade ju lyckligt eller?
Tror ni jag vågade somna sedan? Nej.
Jag som lidit av ngn form av insomnia de senaste veckorna var hur trött som helst men VILLE INTE SOMNA.
Låg och tittade på satc och försökte liksom halvskratta i sömnen för att visa Freddy Kreuger (om han var hemma hos mig, han var ju inte under sängen men kunde ju vara i en garderob?) att jag var pigg som en pelikan.
Tillslut vann sömnen över mig och jag sov faktiskt jävligt gott, vilket bevisade min poäng - de va ju bara en löjlig film.......Eller?

your secret garden

har suttit här en stund och försökt göra lite förändringar på den här gamla bloggen, men jag är ju som sagt född oteknisk och lite halv trög när det gäller HTLM koder och allt vad det är, får be min kära själsfrände Inga för hon är ju ngt av en expert om jag minns rätt.
Förutom otekniskt lagd är jag även totalt disträ. Mina föräldrar kom förbi idag och skulle lämna tillbaka en stege och lite annat de lånat. En låda i mitt kök ramlade av här för ngr veckor sedan och jag har ringt och felrapporterat detta, har dock inte fått ngt svar så har glömt bort det. Nu när mamma gick in i köket frågade hon om jag hade spikat tillbaka lådan för den såg ju helt perfekt ut. När har det där hänt liksom? Jag har inte märkt ett skit - men då funkade det iaf. Något lite obehagligt, att ngn har varit här och gjort det när jag ej varit närvarandee, folk fattar inte varför jag har en låskedja, näe men nu vet ni! Okända män i med nycklar till min lägenhet? Nej tack.

dags att ta bort nagellacket, äta lite prosciutto skinka och titta på taken, sen väntar sängen och jobb imorrn. livet rullar på obehagligt och samtidigt härligt fort. Ibland hinner jag inte med, men det kanske är det som är livet? Bara sätta sig bekvämt och njuta av färden?
Ja, vuxen har jag väl påbörjat att bli iallafall, någorlunda.
är det för att det är vår eller för att jag börjar känna mig lite mer hel, i skinnet?
Vem vet, bra är det i allafall.

RSS 2.0