The one that is you

Hur ska jag kunna bevisa vem jag är? Vad jag vill och att mina intentioner är ärliga?

Ibland känns det lite som att man fått ett dåligt äpple och lite som att de som påstår sig känna en kanske faktiskt inte känner en alls....


If you're breathing like Im breathing-whats up?

Fastnar framför criminal minds varje gång, så jävla spännande. Mådde pyton idag och flexade hem tidigare, efter lite sömn, Alvedon och lite försök till att vända magen till ngt positivt mådde jag lite bättre.
Fortfarande vet jag inte riktigt vad det är med mig och min mage men det löser sig nog-lite mindre stress helt enkelt.

Min mamma har försökt lära mig att man ska ta hand om sin kropp och jag börjar nog sakta men säkert ta in det.

Dags att boka biljetter till män som hatar kvinnor-den amerikanska versionen kanske... God jävla natt.(jag vill inte vända ut och in på mig själv idag som ni kanske märker?).


Do I or don't I

Jag har suttit som besatt framför gossip girl. Jag har fällt en tår, alt två, försökt fälla tre. Hur vet man vad som är rätt och vad som är fel? Vice versa. Hur vet du? Och när är känslorna helt och hållet inaktiva,kalla och frysta? Alldeles för många bra frågor som jag själv inte kan svara på. Är väl någon mening med det också?

Och imorgon blir det en arbetsintervju för mig, jätte spännande. Det hör året har varit en otroligt händelserikt år, på gott och ont och ännu är det inte riktigt slut. Later


RSS 2.0