So there is a change in your emotions



Det är rädslan som är värst. Det är alltid den som håller ett grepp om dig så hårt att det är svårt att andas.
När det börjar försvinna, när den släpper det strypaktiga greppet om dig - det är då du kan nå dina mål igen. Det är då stjärnorna är dina och det är då du är in for something big och du är fri...

Inatt släppte rädslan och jag var fri. Dags att släcka lampan.



Nej du Gud!



Nu har jag en oplockad gås med dig.
3
dagar innan helgen, innan mormors kräftskiva och innan jag ska vara ledig drabbas jag av andningsnöd p.g.a. en förskylning (mamma? Tack?)

Om det inte vore för nässpray skulle jag ligga i sängen med snorpapper. Eller som den där killen på jobbet med snorpapper över sig.
Jag är frisk (försöker tänka positivt!). Har liksom inte riktigt tid för det här just nu, möjligtvis i januari, men inte nu.

Hey baberibaa!

Halft of something else



Jag är okapabel till att gråta, till att fälla en tår, om det inte handlar om Grey's eller liknande.
Jag har blivit likgiltig, likgiltig och kall och det är så jävla ovant. Jag vill skrika, jag vill slå, jag vill gråta för att sedan skratta hysteriskt - Jag vill känna. Men det är tomt. Så jävla okänslig är jag.

En skugga av den jag än gång var. En skugga av mig själv. Tänkte på det när jag stötte på Stefan i lördags, hur kunde jag ändra mig?

Och ni säger att jag är stark och att jag är så jävla bra, men egentligen är det bara bullshit alltihop, hur lätt är det inte att vara "stark" när du är likgiltig?
Och hur stark är jag egentligen?

 Jag är bara en människa, en jävla människa som vill vara någon helt annanstans än där jag är idag. Det är inte styrka, det är flyktinstinkt.
Och bara för att jag inte gör det är inte det heller ett bevis på styrka, det är ett bevis på att jag bundit upp mig till min utbildning som jag snart är färdig med. Något som jag kunnat slutföra med (förhoppningsvis) jävligt bra resultat och en bra framtid!

Därför stannar jag.


känslomässig slampa



Ni vet när det känns som man ger för mkt av sig själv, vänder ut och in på en? Horar sina känslor helt enkelt, fan va jag har känt mig så de senaste timmarna - Fast jag är ju hellre än känslomässig slampa än en vanlig.

Gårdagen - ah va fan kan man säga om gårdagen?
Magisk jävla kväll och natt. Började hemma hos matilda med henne, john och gabriel. Gemytligt som få. Sen bar det av till femfemnoll där kvällen spenderades med ovannämnda och andrea med söta vänner och en massa trevliga människor. Helt plötsligt var jag ensam med alla killar? Hur lyckas jag alltid? Andrea räddade mig.

Efter den ena kärleksförklaringen och de andra komplimangerna och smyg så somnade jag in gott imorse runt 06.
Vaknar av mig själv runt 10 och känner att jag inte kan spendera bort dagen på en soffa. Tog bussen hem runt 12 och sen har det varit plugg, och greys. Kanske egentligen i den andra ordningen Grey's och plugg. Sitter faktiskt just nu och skriver ned skillnaden på de olika typerna av pliktetik - härlig tjej va?

Näe fy fan vilka underbara människor det finns, den ena mer än den andra.

"Skulle du vilja ligga med mig?"
"Men du har ju flickvän? Är inte du förlovad?"
"Joo joo, men rent hypotetiskt om du skulle bortse från det - skulle du inte vilja ligga med mig? Jag är väl rätt het?"
"Snarare sagt rätt full".

imorrn börjar en ny vecka full av erfarenheter och roligheter! Och hur den avslutas kan jag bara ana att det kommer bli galet!

Hejpa!

di sere nere



Svarta nätter.

Che non c'è tempo.


Mitt undermedvetna försöker säga mig något, lyssnar jag? Frågan är ju snarare sagt om jag lyssnar. Dagen idag var en jävligt bra sådan och jag är så jävla glad för att det går bra. Men måste det vara så att för att det ska gå bra på en del av livet, måste det gå sämre på en annan del?

 

Bra fundering va.


Två



Att vara två och att göra två. Att göra mer än ett. Idag har jag bannemej gjort 7. Så jävla effektiv. Det enda som känns riktigt lockande nu är ju en tripp till Ikea (ja sen såklart plugga osv osv, dock känns ju inte det riktigt lockande).

Och om jag vore en vanlig student som inte har en yrkesutbildning så skulle jag också kunna haka på till studentpuben, men nej. Jag jobbar mellan 8-16.30 och sedan är det träning och plugg. Men till helgen blir det andra bullar!


Och hur länge sen var det inte sen dina läppar mötte mina och hur konstit skulle det inte kännas om det hände nu? Jag kommer inte ihåg. Men fy fan va bra jag sov inatt..

 


de små små orden är svåra ord




Jag kände det - mot all jävla förmodan.

Och ja, det gjorde ont. Gör. Imperfekt eller presens?
Jag lurar mig själv gång på gång.

Imorrn vankas det träning för mig! Skärpning nu Elin Odell.

Valvaka


Det enda jag någonsin lyckas välja skulle väl vara vilket parti man skall rösta på. Inga problem, klockrent! Och jag har gjort mitt. Att jag är blå är väl inget snack om saken?

Denna vecka har bestått av jobb 7 dagar av 7 möjliga. När klockan ringde imorse vid 6 visste jag inte vart jag skulle - södertälje, nyköping eller trosa?
"Vart fan jobbar jag idag?!"

Att jag är ledig först på fredag betyder ju att jag kommer tog decka. Så jag kan ge en offentlig ursäkt till alla igår som jag va dryg och kort emot, handlade egentligen inte om ointresse utan bara trötthet. Så fort jag är utvilad blir jag mig själv igen - Dvs. efter en hel del koppar kaffe!
Nu ska jag äta middag och sen gå och lägga mig tidigt.


Om du vore mer som mig skulle jag gå ner på dig.

And we moved closer in together,started talking about the weather



Min blogg suger. Jag har helt seriöst blivit sämst på det här, och stavningen är ju bara en liten liten del.

Efter en kväll med idol,valdebatt och seriösa diskussioner om jämställdhet och trevligt sällskap kryper jag till sängs. Jag tror att jag utvecklas, men inte fan är det så. Kunde jobbat i rinken imorrn, men nej, jag kan inte.
Kunde varit i din famn, men nej, jag väljer bort det.
Kunder legat på en strand och stekt, fått allt serverat, men nej, jag är för verklig för det. Jag lever det där livet som alla gör. Jag som trodde man skulle bli speciell? Speciell är ett viktigt och intressant ord. Sånt som folk slänger sig med.

Och nej, jag är inte bitter, jag är bara förvånad hur livet ter sig att bli med eller utan min påverkan. Fast mest med. För alla gör vi val som skrämmer skiten ur oss men som samtidigt kanske för något bra med sig?



Och trots min envishet (som följer mig vart jag än går) vill jag inget hellre än att krypa ihop i en famn som kunde vara min. Men jag är enivs och har inbillat mig stark så jag sover nu. Utan tryggheten och utan framtidstron för ödet är min bästa vän.


dermoid cysta



Slå upp det ordet du så kan du lära dig ngt nyttigt!

Jag lär mig så jävla mycket! Ja nu svor jag men en svordom är faktiskt på sin plats för på de här dagarna har jag sett så mkt olika grejer och undersökningar att jag känner mig som en bok snart. Ja en bok på två ben. Och att jag har kul och trivs som fisken i vattnet bland alla kroppsliga problem det är väl o ena sidan lite stört men o andra sidan jävligt bra då jag kommit rätt? I alla fall på en väg i livet.

Is someone getting the best, the best, the best, the best of you...

Mina mardrömmar jagar mig dock fortfarande, låg och vred mig inatt med klumpen i magen. Jag försöker på något omedvetet sätt springa allt vad jag har, men jag kommer liksom ingenstans, finns ingenstans jag kan vända utan att du är där. Varför är livet svårt ibland och varför verkar det (livet alltså) ha fått för sig att jävlas med en?

Jag önskar att saker vore glasklara och att allt vore svart och vitt, men de är de inte.
Eller så kanske det är precis så det är?
Antingen eller?



Imorrn ska jag spendera dagen med en läkare, plugga och dricka vin med en miljövetare och en journalist (journalisten är en lurig en och miljövetaren har inga koncentrationssvårigheter). Det blir en dag att se framemot!

 

 


aldrig nöjd


Det är ju för jävla trist att jag snart är färdig examinerad sjuksköterska och att ni fortfarande inte är nöjda med mig.

Att det alltid finns ngt och att "du ger ingenting" - tack! Och att man sedan ska låtsas om som ingenting, livet är bullshit och jag är trött på det.

Nu stänger jag av, från och med nu.

Nitlott

Jag hatar att vara kvinna med allt vad det innebär! Kan inte någon bara slå mig hårt i huvudet för jag går av på mitten. Nästa liv ska jag satsa på att va grabb

uppe i det blå och far



Det här med dagens samhälle, media och det ena med det andra. Tåg hit och tåg dit. Idag var jag borta i 11 timmar. åkte på morronen och kom hem på kvällen. Nu sitter jag och skriver ihop för allt jag har, fingrarna glöder - ja typ i alla fall. Det känns verkligen, markant.
Jag har kommit in i det här stimmet igen där det är plugg och att göra bra intryck som gäller, nu är det nästan ännu viktigare.


Men o andra sidan har jag alltid varit en person som gillar att ha många järn i elden, dagarna går fort då och jag hinner inte tänka, näe inte på mycket annat än plugg i alla fall och det är jävligt skönt.

 

Hur kan orden finnas i ett omfång som knappt existerar och samtidigt får jag inte fram dom? När jag lägger dom på tungan och försöker formulera så försvinner dom, kanske är inte hjärnan med längre, för de är väl ändå hjärnan som sätter ihop meningarna och inte hjärtat?

Jag är ju lite bränd, men jävligt underhållande, somliga dar.


jag har inget lokalsinne



Detta kom jag fram till någon gång under natten. Eller ja, jag hade ju mina aningar långt innan men de blev bevisade om vi säger så. Befann mig alltså på någon form av efterfest hos Tim och Angelika. En hel del roligheter och jävligt starka groggar - Tack pk! Och sen blev det en jävligt lång promenad hem imorse? Tror jag damp ner i soffan runt 05.40. En riktig kväll alltså!

"Vart bodde du Elin?"
"Brunnsäng"
"Men nej Elin, du bodde ju i grusåsen. Ser du, hon vet inte ens vart hon har bott? finns nog ingen som har sämre koll"
"Jätte kul verkligen."

Och för att inte nämna innan, heerejösses. Vi shotade, vi dansade, vi gömde sprit i buskarna och vi hade ont i magen (hehe).  Femfemnoll känns dimmigt så här i efterhand men flamingo rätt klart! En riktig rolig kväll med as fina tjejer <3


Och nu ligger jag här i sängen med emilia på ena sidan och snuffsan (min katt) på andra, både snarkar och sover djupt. Ändå var jag den som hade längst dag igår? Hallåå, varför är jag inte trött? Börjar verkligen fundera på vad de va för skit i de där groggarna.

Imorrn blir det skola hela dagen och sen börjar mitt liv igen!


p.s. jag håller på att researcha lite om mig själv och gårdagen gav mig rätt mycket fakta och blickar d.s


inget smärtar en hjärtlös man, säg vad en man utan hjärta inte kan


Säg vad en kvinna utan hjärta inte kan - Hon kan för fan allt! Kolla på mig -

Idag har jag äntligen lyckats få klart första utkastet av vårat FÄRDIGA examensarbete!
Känns helt stört skönt!
Och ja, visst är det jobb kvar med ändringar och åsikter, men det är lättare att ändra på ngt befintligt än något obefintligt.
Så nu är vi värda en öl, ett glas vin och en jävligt gemytlig kväll, för just nu är jag i extas.
Och det är stört och det störda har alltid varit att när hjärtat inte riktigt är med på noterna eller inte ens existerar går allt så jävla mycket enklare - det flyter!
Midjan är smalare, benen slimmade, huvudet på skaft (somliga dagar) och kontot inte helt tomt!
Here we go!



Sa någon dans?
Dansaaa..


I get it, you're not giving up on me, you're forcing me to give up on you



Ännu en vecka har lyckats blivit till helg. Med en jävla massa träning och skola. Idag var min enda sovmorron då jag är en så otroligt effektiv människa (nuförtiden) och ska upp och skriva imorrn runt 9. Enda sovmorronen på hela veckan - tror ni inte att man vaknar runt 8 då? Sopa sa jag till mig själv, sen vände jag mig om och försökte mod alla odds att somna om. Har inte fungerat än så....

Dagen följs av absolut ingenting nödvändigt förutom en trip till solen och en springtur, kanske även utrotande av mina damråttor. Sen blir det tjejkväll med godis, fan va jag behöver det, känner hur kroppen skriker av onödigheter.


Det slog mig häromdagen, det är lätt att skylla ifrån sig och att se allt från den ena sidan av boxen, inte den andra. Men fan va jag är svår ibland. Jag måste lära mig nöjet med att vara Nöjd.


shoppoholic eller träningsnarkoman?



Jag känner mig så grymt stressad just nu, konstant, hela tiden, natt som dag. Det känns som jag varje dag glömmer bort en hel drös med viktiga saker som Skall eller Bör göras inom en snar framtid. Försöker desperat gå igenom mitt liv med små punkter. Vad är det jag missar?

* Ett frisörbesök är fixat
* Stövlarna har blivit räddade, putsade och som nya.
* Mitt årliga smink är införskaffat (och en del borttappat på krogen - yeey)
* Böcker till kursen - check
* Student info om mig själv - check
* Kåravgiften skiter jag i.
* Bilen - check
* Andrea's födelsedagspresent - check
* Lägenhet - på G.
* Jobbansökning?
* Utlandstjänst?
* Resa?
* Bankmöte?
* Husgerråd inhandling?
* VAD HÄNDER EFTER JUL?

Jaa, kan det må hända vara det där återkommande som ligger framför och bubblar.
Jag har alltför många järn i elden just nu!

Den kommunala tjejen

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din. Jag känner också en kille med en testikel(lyssnar för mkt på p3). Nu följer en löprunda efter styrkan,ja jag har ett beroende!

woop woop





Livet kunde nog inte vara så mycket bättre än nu!



Nu blir det en springtur sen ska jag tagga till bara tagga till!


"Men min mutta mår jävligt bra!"



Gårdagens citat av en klasskompis. Hur man kör spelet och hur man inte lämnar ut för mycket av sig själv
"Jag är rädd för att få känslor...och det kanske jag har...ÄH! Va fan, min mutta mår i alla fall jävligt bra och det är huvudsaken". Tyckte det var klockrent och kände att det är fan värt en rubrik! Man ska vara ego. Själv sitter jag och läser om en annan ism, nämligen utilitarismen. Förstår inte riktigt hur många olika filosofer det finns och hur otroligt enormt mycket tid de måste haft/ha när de kommer på olika existensiella värden som jag är tvungen att printa in i min lilla skalle.


Och som de ovannämda beskriver så är alltså skolan igång igen, precis som det skall vara, bara att denna gången är det för den sista terminen. Känns jävligt skumt, och samtidigt jävligt roligt.

Och med hösten kommer en hel del annorlunda grejer, kläder, skor och diverse annat. Idag ska jag inte vara en fegis och ikväll ska jag och Mami iväg på en rolig utflykt och förhoppningsvis möta några från vårat förflutna - sug på den karamellen du!

 


RSS 2.0