femme fatale

Har redan idag hunnit beställa hem bikini och sovkläder plus tränat. Känns jävligt bra och strax ska jag röra mig mot jobbet för att jobba kväll.
Kan inte vänta tills dessa anländer! Då kan man verkligen känna att sommaren snart är här, på riktigt.
Hade för övrigt sjukt obehagliga drömmar inatt, snacka om att känna sig förföljd i sina drömmar?
Jösses!

now do i have to fall asleep with roses in my hands, would you get them if i did

No you won't cause you're gone, gone, gone, gone, gone...

You roll outta bed and down on your knees.
Ni vet den där känslan när man går sönder, när man verkligen känner hur hjärtat bara vrider sig och knakar sönder i tretusen små olika delar, när man ligger på sängen och gråter så mkt att man inte kan andas. Somnar sedan in gråtandes och vaknar exakt likadant när du drömt att allt det verkliga bara var en dröm och sedan inser att även drömmen var verklighet. Den där smärtan är ju bland det värsta man kan uppleva som en mänsklig varelse på jorden, men samtidigt på ngt sjukt sätt är den lite skön - befriande på ngt sätt?

Ni vet, kanske är jag självmisshandlare som gillar att plågas för att på så sätt verkligen känna av ren och skär lycka så jävla mkt mer utmärkande - men på ngt sätt. Du känner att du lever och du vet (jag vet) att du tagit dig igenom allt det där förut och fortfarande, på ngt sjukt obehagligt och konstigt sätt - fortfarande kan andas.
Jag måste lämna in min telefon - igen. Och det roliga är att jag har en annan att byta tilla under tiden men jag drar mig liksom, min mamma undrade vad som var problemet - varför jag inte lämnat in den igen.
"För jag måste föra över massa till datorn och det tar tid"
"Okej...men gör det bara då? Så lång tid tar det väl inte? Så du kan lämna in den någon gång, sluta stoppa huvudet i sanden".
"ja mamma, jag ska"

och det är verkligen så, jag är en struts har jag ju sagt. Drar mig för det mesta in i sista sekund, sen när jag väl gjort det känns det underbart.
Nu ska jag måla mina naglar och sen planera morgondagen som består av träning och jobb. Tvättstuga?
Näe kanske satsar på en till 06-10 söndagstvätt, hah för det gick ju bra.
I don't want to make money, I just want to be wonderful


som en prinsessa på ärten eller hur sa man?

Jag hade ställt klockan på 09 idag så jag skulle hinna löpträna innan jobbet, som börjar om dryga 30 min. Vad hände? Jag sov så fucking jävla amazing inatt (vilket jag inte gjort på flera veckor känns det som) att jag verkligen inte förstod meningen med träning när jag tränade igår, i förrgår och i lördags. Jag somnade om och gick inte upp förens 10:24 - hur underbart?
Sen åt jag en ordentlig frukost och städa och rensade min lägenhet, så nu luktar de gott här igen.
Drömde om mina östermalmskusiner inatt, som jag inte  träffat på år och dagar av vissa sjäklvklara skäl, bortsett från att vi bor i två helt olika världar. "Så hon är färdig sjuksköterska.Vad ska hon fortsätta plugga nu då? Specialisera sig?" - som att det är en självklarhet liksom? Men hur som, drömmen va sjukt konstig och typ...trevlig.
Kanske kanske inte.
Och äckel kommentaren känner ju uppenbarligen inte Inga och inte mig.
Nu är det dags att rädda lite liv eller iaf göra livet lättare på jobbet.

la belle et le bad boy

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
tio år sedan gick jag på högstadiet i brunnsängsskolan - jösses var det så länge sen? Sjuan eller åttan? Va oskuld och visste väl inte mkt om livet.
2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Mars 2010, jävligt mkt skola, examensarbete, skit med skolan, dejta någon ny grabb som visade sig vara ett psykfall - tack liksom? kom på "rekordonsdag", ramlade i en trappa - bör jag nämna att den va jävligt brant och fulll med is? Var ute på the strip och lekte dramaqueen med lite alkohol i blodet, ångrade mig och hade världens bästa vän John (har jag ju fortf. men nu är vi släkt).
3) FEM SNACKS DU GILLAR
Popcorn, choklad, chips, stora oliver och parmesanflarn.
4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Samson- Regina Spektor, Part of the plan- Swizz Beatz, I'm Done- pussycatdolls, La belle et le bad boy- Mc Solaar (håller på att öva in), Untouched- Veronicas..ja för att nämna en del.
5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR:
Skulle göra alltför roliga saker mestadels av tiden, Typ resa, köpa ett hus, åka jorden runt, rädda en del människor världen runt, skänka en del, plugga ngt för att jag vill, flytta till hawaii.
6) FEM DÅLIGA VANOR
Äh jag har väl inga dåliga vanor?
Okej...att jag alltid skjuter upp allt i sista stund, att jag stoppar huvudet i sanden (samma som innan?), att jag låter för mkt rubba mig, min eviga söndagsångest och ibland mitt spontana handlande.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Resa, vara med mina hjärtevänner, ha sex, duscha - kanske båda två samtidigt, shoppa underkläder, sola och såklart Träna - de blev mer än fem men jag har ju bara fler valmöjligheter.
8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Man ska ju aldrig säga aldrig! De är ju alltid Halloween en gång om året.
9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Dildon? haha. Nääee.. tänkte nämna lite andra grejer personer men avstår.

she lives the Love, that starts in the playground continues in the towers, and always rimes with always

Kärlek är ett brett ord som definierar så otroligt mycket, mycket och olika.
Vem definierar vad kärlek är?

En kärlek kan vara helt annorlunda en annan och så personlig. Vad som sker mellan två människor vet ingen annan än just de två människorna, det finns ingen som kan definiera det som de har än just de två i det.
Hur som, en annan del av kärlek, en slags annan kärlek är väl vad jag skulle kalla vänskap.
Vänskap, hur definieras det?
Vänskap är som ett bankkonto: man kan inte ta ut gång på gång utan att sätta in något.
Ett fint ord har många olika definitioner. För mig är vänskap det där äkta, ärliga och villkorslösa. Som finns kvar och är bestående hur lång tid det än går, vilka konflikter som man än hamnar i. Att alltid ha varandra om ryggen (svenska?) Always have each others backs. Vänskap är som jag och Inga (och om vi haft våra konflikter till och från).
Vi behöver inte höras vareviga dag och vi behöver inte ses 7 dagar i veckan (som på den tiden då vi spenderade all tid tillsammans, både vaken och sovande). Utan det kan gå ett par månader och fortfarande vet hon att om hon behöver mig mitt i natten en tisdag finns jag där. Likaså att om jag behöver någon som tar min hand när jag faller finns hon där.
Sån där vänskap är jävligt härlig och uppskattad och så jävla äkta.

vem bestämmer över våra känslor

Funderar på att börja spela bingolotto, för att prova på om turen kanske ger sig till synes? Eller för tidsfördriv. Det är så sjukt, känslan av att inte behöva plugga och hur otroligt mkt mer fritid man får. Nu för tiden blir jag rastlös av att så många av mina "måsten" är borta.
Gårdagen var härlig, massa tjejer intrycka runt ett bord med massa vin, olika ostar, kex, frukt, chips - you name it.
Sen blev det även lite lokal för en del av oss, somliga gick hem tidigare (jag) andra körde på hela natten (andrea).
Vaknade upp och mådde riktigt bra så gjorde av med en hel del energi på träning idag. Kändes skönt att springa av sig tankar, funderingar och energi.

Och jag blev, eller är snarare sagt jävligt förundrad över hur människor kan switcha om helt. Hur man inte kan respektera en annans känslor. Det gör mig nästan..förvånad på ngt skumt sätt. Man rår inte för hur man känner, man kan försöka tänka annorlunda tankar och ändra på sådana vanor och rutiner. Men dina känslor, dom hör ju inte till ditt förnuft jämt och ständigt. Hur många gånger har man inte önskat att hjärna och hjärta skall jobba tillsammans mot samma mål och känna samma sak?
En hel del va.
För så här är det,  hjärtat känner och hjärnan tänker.

Egentligen finns det så himla många ord som jag vill ha ut här, men jag har svårt att få ner dem. Men kort sagt, jag förtjänar så otroligt mycket mer, både från de ena och de andra.

adios

Nu drar jag på kalas till mitt A.
och eftersom det är soligt ute blir det lite solig outfit!

bor du kvar i samma tvåa, vad jobbar du med

Du ska veta att jag saknar dig.
Idag har vi varit effektiva och både tränat, betalat räkningar, handlat och rensat här hemma. Och nu strax blir det till att ha en kväll på bårsta berget där inflyttningskalas skall hållas. Det kommer bli en bra kväll, de känner vi.

Men ändå fast jag sitter här och allt är som vanligt har det gått fyra år utan dina andetag. Fyra år sedan som en del av mig försvann, sen jag blev den jag är idag. Det är värt att nämnas för som sagt, så länge vi minns finns du.
Nu- målning av läppar.

vi

Jag älskar Elin Ögren
så underbart

Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they just need to run free til they find someone just as wild to run with them

Kan vara ett av de bästa citaten som någonsin sagts och som jag någonsin snappat upp. Det är sant.
Ett annat bra citat som en av mina finaste hjärtevänner sagt de senaste dagarna är "Vi kör ju single pussy, de är den som bestämmer". Sånt gör mig lycklig!- Härliga kommentarer.
Som Ingas här natten till lördag "Jag brukar alltid messa 118 800 när jag har tråkigt, dom ger en så glada svar".
Tänker inte skriva ut offentligt vad hon frågade men ett bra svar fick hon ju iaf.
Och vi fick besök av en flaska whiskey som jag råkade förtära lite av på fel sätt och därav lekte bäddtant.
Spontan härlig kväll för oss, vi stod inte i kö, vi önskade En låt som inte spelades och vi tappade bort mina hemmanycklar.
På ngt vänster kom jag ju hem i alla fall tack vare min älskade Far.
Och nu sitter vi här, slutkörda efter en hel-halvdag eller en halv-heldag med utbildning, godkännande av hjärt-och lungräddningsutbildningen, jobb och träning samt lite läsning av engelska artiklar, glömde jag nämna mensvärk? Ja. Men måndagen är snart över och hur skönt är inte det?

lovely life

Vaknade av mig själv runt 08, jag som nästintill satt beställning i huvudet att jag undermedvetet i drömmarnas värld skulle tänka på Andrea runt 09 då hon skulle ha sin tenta. Men tji gick det för jag va ju redan uppe då!

Efter en hel del velande, och iofs, efter syster Andrea's råd att inte träna gjorde jag tvärtemot i alla fall - Jag är ju lite så, upprorisk av mig. Så körde styrka och kondition för att sedan sola, as billigt för övrigt! Låg och drömde mig bort till en solstol nära havet och en sol som inte ville sluta skina på mig. Härligt!
Följdes upp av en god, innehållsrik och framförallt - Nyttig lunch utan kolhydrater. Känner mig mäktigt stolt och mätt.
Och nu strax blir det promenad till sjukhuset för att gå på föreläsning om mångkulturer inom vården och sedan jobba kvällspass.
Ibland känns livet tillräckligt. Just nu sitter jag här och funderar på vart de nya tatueringarna skall sitta och lite mer exakt hur de skall se ut..

blommig verklighet

Nu, såsom precis just i detta nu är jag så otroligt nöjd med min verklighet. Jag är kär i mitt hem. Visst, det finns en hel del saker som jag vill och skall fixa, en bokhylla skall inköpas, likaså olika burkar i olika storleker och stilar för att ge mitt kök lite mer glans, men annars...Det känns verkligen mitt. Och det är toppen.
Ska även passa på att göra lite reklam för blommiga rutans blogg. Där lägger de upp allt de senaste de får in, men tipsar även om olika maträtter och visar på olika typer av inredning - me like!
Det enda som stör mig i princip just nu är den här infektionen i min kropp som jag inte riktigt lyckas bli av med, och det säger sig ju självt suga lite då jag verkligen vill träna så man kan vara slimmad i sommar när man ligger på en strand långt långt härifrån... (eller pool)



19:52


Ni vet hur man kan känna att man funnit sin själsfrände, fast i vännaväg? Elin är min själavän. Vi kan komma på en så rolig sak som att ha korvfest en tisdag och känna att det faktiskt är okej, fastän att det är tisdag. Egentligen handlar det väl inte om att vi har korvfest utan att jag känner att jag är bekväm med personen jag kör korvfesten med. Att man kan slicka i sig senap och att den andra inte dömmer en. Jag älskar denna kvinna för att hon är som hon är: att hon får mig att må bra, att hon har en vilja stark som in i åt helvete- som dessutom smittar av sig, att hon kämpar, att hon gör det hon gör utan att tänka (för faktiskt kan det vara bra ibland, hjärnan behöver inte vara ditkopplad), att hon dessutom är minst lika snygg på utsidan som insidan är för mig något många inte har eller kan vara. Hon blir lika äkta som hon ser ut. Skulle jag tända på samma kön skulle hon vara kvinnan i mitt liv. Med detta vet jag egentligen inte vad jag vill ha sagt, för vissa ord behövs inte sägas. Skulle kunna fylla rad ut och rad in med hur mycket jag känner men med detta skrivet så vet ni. Kanske inte ens nu vet ni, men huvudsaken är att vi vet. Det vi vet. Att kärlek även kan vara mellan två vänner. Tack. För alltid Din A


my life

jag har fått lilte ord och blogg torka nu. Det som jag lägger i princip all min tid på för tillfället, är jobb, jobb, jobb och resterande tid? Träning!! Samt att försöka få till alla prickar över i.na i min lya.
Självklart har jag även försökt fundera och klura ut en och en annan sak, men vissa saker känns kanske bättre oklurade. Och andra upphör väl helt enkelt aldrig med att vara färdig klurade.
Nu blir det medium och sen massa sömn för imorrn är jag ledig efter en fullspäckad helg på sjukhuset.
kan man göra annat än att älska carolina gynnings konst? Jag skulle i princip nästan göra vad som helst för att denna tavla skulle pryda min vägg

aug.2010



"För denna gång har jag verkligen fått hjärna och hjärta att arbeta tillsammans - och hur underligt och annorlunda är inte det?"



Ett utdrag ur min dagbok. Det funkade sådär. Hjärna och hjärta arbetar inte tillsammans, utan mot varandra.
Därför något som man vet är rätt kan kännas så dåligt. Eller något som är fel kan kännas så bra.

Konstigt det där. Jag mår skit. Om man kunde plocka ut hjärtat ur kroppen och trycka en spik igenom det och få det att gå i miljontals bitar som sprätter åt alla håll så är det exakt det som hänt med mitt nu..typ. Kan inte andas.


Det komiska med det här tillståndet? Jag är HRL-instruktör och lär alltså andra hur man får ett hjärta att slå och hur man återupplivar någon annan. Men jag kan inte rädda mig själv?


fjärde gången gillt .. ?


Har skrivit minst tre inlägg här de senaste dagarna för att sedan radera dem, antar att jag har problem med att sätta ord på saker och ting, eller helt enkelt sätta rätt ord på rätt saker och ting.

Min pappa är min hjälte och mina vänner är de bästa, gamla broar är svåra att bränna. Och vissa saker kan se ut som en sak, kännas som en annan och vara en tredje väldigt mkt större grej än vad det kanske egentligen verkade som i början. Det handlar väl egentligen om att kunna sätta sig in i en annans situation, att försöka förstå.

Och för min egen del, jag måste försöka förstå att jag är min egen, ingens ägodel. Måste försöka börja älska mig själv mer.  I love me more - Ni vet




illusion



Jag har dragit mig till drömmarnas värld, där allt är rosa och underbart. Där det är lyckliga slut och grodor blir till prinsar. Svårt att komma upp till ytan , men nu är det dags att jag vaknar upp och tar ett stadigt grepp om verkligheten. Den kan vara kall, grå och sexistisk men säkerligen så mkt verklighetstrogen än mina drömmar.

Här tar de slut, sten och asfalt här kommer jag!


Hej


Jag heter Elin. Jag är Envis. Jag har energi. Jag är rädd för eld. Jag är inte elektriker. Jag sjunger egolåtar. Jag gillar Epplen (läs äpplen). Jag äter ekologiskt.

Djur jag påminner om: Ekorre
I min handväska har jag: Efterfest (?) 




RSS 2.0