ett hjärta som inte slår



"vad gör man när man inte längre har ett hjärta? hur kan man ens andas? det är väl egentligen totalt ologiskt?"

korrekt. Ett hjärta, Två ord. Hjärtat är kroppens viktigaste och mest komplexa muskel. Likaså är den värmen och känslans viktigaste och mest komplexa muskel, tror jag.

Fastnade framför något program om kroppen, och förstod en gång för alla vad som hände dig.
Ditt hjärta fortsatte att slå, trots alla odds slog det vidare. Och fortfarande slår det i någon annan kropp, det
tycker jag är otroligt fint.


Angående frågorna överst skulle jag säga att man på något sätt lär sig en fake-andning, som lösögonfransar ungefär. Man lär sig att leva utan och en dag kommer det tillbaka. Mitt? Typ som en fifty-fifty klubba, fast en dryga eighty-twenty.

Nu ska jag spendera pengarna jag inte har - Halleluljha moment!

meningslösa ord


Lite så känns det nedplintad ibland. Eller när man får höra att man är den drygaste tjejen i stan, ja det känns också som lite meningslösa ord. Dryg är egentligen ganska bra att vara, eller snarare sagt att Kunna vara. Då är de där andra, som ligger en nära hjärtat än mer viktiga.
Babbel (se rubrik)

Ytterliggare en helg har dragit förbi och igår blev det grillning i rönninge med en drös sympatiska människor. Vester fick önska låtar och då blev det självklart gunther. Noffe förklarade varför man drar tjejer i håret
"Det är ungefär som när man kommer på att man har en snopp, så går man och drar i den hela tiden för det är kul".
Okej, och då förstod vi att ha inte ska dra oss i håret något mer. Vi pratade svensexor och möhippor och diverse. Sen blev det en liten lätt utgång som avrundning - kort sagt en jävligt lyckad kväll!
Och snart bär de iväg för ett restaurang besök - kan bli jävligt bra!



Meningslösa ord är de som blir sagda/skrivda av någon som man inte känner men som på alla sätt och viss försöker koppla ann en relation. Vad ska vi prata om. Ibland borde man kanske låta bli och tänka en gång extra. JA och det var visdomsorden för alla denna dag.

Nu lägger jag mig och steker i solen - Tjo.



Sån här kväll behövs snarast med rachletta ost och små minigubbar!

 




magiskt med tragiskt



Detta väder. Jag säger som noffe sa igår
"Jag får ångest..över vädret, man vet ju inte om man ska vara inne eller ute".
Näe helt korrekt observation!

Igår va vi dock ute en stund jag och matilda. Satt på min balkong här och sippade på lite vin, sen gick vi ner till fina fisken och satt där i ett par timmar och pratade om ditten och datten. Barn? Vad är det som har hänt? Helt tiden pratar vi om barn, fast ingen egentligen förstår eller vill ha barn nu. Men ja, hälsade på anton när han jobbade. Sen drog vi oss. Jag ner i min säng och matilda till bussen.

idag verkar ju vädret vara än mer schizofrent, så vad gör man? Jag ska ta en promenad och leta present till min mor (morsdag imorrn - glöm ej!) och sen blir det grillning ikväll. Så nu litar jag fullt på dig solen - svik mig icke!

För övrigt känner jag mig som en sån där irriterande nykär människa som är så jävla glad hela tiden, men jag kan inte rå för det! Känns som så mycket går så bra just nu, eller i alla fall åt väldigt rätt håll - många pusselbitar klatschar liksom, möjligtvis att en saknas men den kan jag leva utan ett tag! :)






p.s Kan du älska mig som måsarna älskar takåsarna d.s

beundrandevärd


Undrar om rubriken ens är ett svenskt ord i ordlistan? Enligt min vän så är det så, jag tvivlar starkt på hans ordförråd.

Hur som, om jag håller tummarna rätt nu tror jag att det här kan bli kanske världens bästa, roligaste och händelserika sommar! Fan va jag håller tummarna. Kanske får jag leka lite martin timell då också, ja förutom att snickra, mer måla.

Sen ska vi se till att få in lite småkosingar nu också så blir det ännu mer perfekt!



Och så avslutar vi med en gammal bild från förfestligheter, så här kan det se ut om man är riktigt glad (och 20).

lost




Jag blir aldrig den samma.

Helt sjukt hur en dröm kan vara så verklig, och hur en dröm kan göra ont på ställen som man lagt om så försiktigt för att inget ska göra ont.
Ibland tror jag att möjligheten att rädda liv är en förbannelse (beroende på vem du räddar såklart).
Människor ändras aldrig.
Eller så handlar det om inställning.

Nu blir det en stund i solen med en bok och sedan springer jag iväg på delegeringsutbildning.
Ja eller som min pappa sa "Du kan ju ta cykeln?"
Till vagnhärad..jomenvisst!


balanssinne sökes



Ja, idag ramlade jag. Offentligt. Och nej, jag var inte full. Och jag kan inte heller skylla på is för den är ju borta.
Jag skyller dock på regnet och tackar en fin fullgubbe som hjälpte mig upp!

Länge leve mänskligheten (och min klantighet, rodnar liksom när jag skriver det)!



Ja vi gör det igen samma som förut



Är trött, men vill inte sova.skulle inte kunna somna. Solen skiner fortfarande och idag var det så jävla skönt när jag sprang.
Det kändes som när jag gick med dig, bara körde på, inget slut. Det var härligt. Och det känns inte längre svart. Det känns som jag kan andas ut. Efter år, bröstkorgen liksom sjönk ihop. Fan vilken härlig känsla. Det finns så otroligt mycket fint som är så älskvärt att uppskatta.


Jag minns varenda scen ifrån vår film.
Somliga ljus brinner aldrig ut.



från och med nu


Idag följde jag med mina föräldrar på en tur ut i skogen (ja vi körde alltså bil, inte har jag blivit en annan människa och går i skogen frivilligt) och helt plötsligt där bland alla sommarstugor och bryggor slog det mig.

Vardagen och livet, vardagslivet kanske man ska säga har aldrig varit något som lockat mig.
(möjligtvis en gång att jag känt det som något eftersträvnansvärt)
Det är bra, men gör mig uttråkad. Jag söker liksom alltid lite mer, det där extra, spänning och passion, hat och kärlek, sex, lust, smärta. Sånt som gör att man känner att man lever lite extra ni vet!

Och därför, just precis därför är jag överdramatisk. Ända sedan jag var liten har jag fastnat för såpor, melrose place som var en stor favorit, på något sätt har jag liksom vuxit upp med att det är så det ska vara! Drama för det är livet. Jag menar varför luktade jag mig annars till någon form av berusning vid 9 års ålder om det inte vore för min dramatiskt ådra?

Kort sagt, vi skyller det på dramat - men som sagt, drama är ju en del av livet och utan dess upp- och nedgångar skulle det inte vara lika spännande

Dagens visdom!

"Du kunde ha blivit arresterad för olaga intrång Elin"



"Jasså det säger du? Men då hade jag turen på min sida" - svarade jag snällt men beskedligt till min far (mitt samvete) när han fick höra om gårdagens bus. min mamma oandra sidan (som är ngt av en revolutionerande människa) tycker att allt jag gör, som man egentligen inte riktigt får göra är bra.
Så hon tyckte kvällen lät underbar!

Och om det var. Världens bästa kväll med världens bästa umgänge. Det är så härligt att vara med personer som får ens hjärta att bli sådär varmt, att skapa minnen för livet och att ta vara på varje ögonblick som om det vore förevigt.


Och inte blir det sämre idag! På med ett par flipflop - för fötterna har redan (i sommarens tecken) blivit sönderskavda - och ut på äventyr!

Jag ljög


För ett par månader sedan skrev jag här i någon form av inferno att jag skulle gifta mig med en brandman en vacker dag. Brandmän till all ära, men nu har jag funnit det.

Jag skall gifta mig med en läkare, en het jävla doktor som kompletterar mig på alla plan - Kan bli en ljus framtid!



P.s. Jag vill att du ska ha mig i handen, hålla den knuten för att sedan öppna den och leka med mig, kan bli skoj. D.s


Sug i er kunskapen!



Visste ni, kära läsare, att det är den Nästsista siffran i vårat personnummer (alltså utav de fyra sista) som avgör vilket kön vi har?

Om du är man skall du ha en ojämn siffra.
Är du kvinna skall du ha en jämn - Ja Ni förstår.

Detta lärde jag mig idag då jag ropade efter en patient som jag antog var kvinna men som egentligen var en man! Snurrigt men sant.


Helgöppet







To be continued... Nu åker jag till sjukhuset, inte för att vara sjuk utan för att jobba - De ni!


En

"E-du är finast-lin faktiskt. Finns inte många människor man kan baka 56736573 olika bakelser med utan att inte känna att nog är nog. Sånt är fint, uppskattat, kärlek på ett annat plan. Vad är då detta? En kärleksförklaring, en vänskaplig sådan."

Jag tar över här ett slag. Elins hang är numera okuperat av mig. Vem är då jag? Vad gör då denna dam? Varför sitter inte hon här? Varför är hon så het? Många frågor, få man kan svara på... men hon målar sina naglar, ryktas om att några ska ut och slänga klackarna i taket.... Ses vi? Vi ses.

slutkörd


mina ben känns som spagetti - härligt känsla! Ja när det kommer efter en jävla skön springtur.

Efter lugna kvällar med tända ljus, böcker och filmer känner jag mig något understimulerad
Jag är egentligen alldeles för hetsig för sånt där.
Det är sommar snart och sånt där kan man sysselsätta sig med en annan gång.
Jag skall nu lägga mer tid på annat, live a little.
Om jag hade ett sparkonto som jag kunde röra (tack vare mina smarta föräldrar som satt någon slags lås på de övriga) skulle jag dra iväg till solen och det som går med den, typ bruna ben, drinkar, solnedgångar och diverse annat. Men som sagt, jag kommer inte åt dem.

Därav blir det ändring av syfte för just nu.
Keeping you posted....


And if bridges gotta fall, then you'll fall, too



Spenderat dagen på balkongen, ja mestadels då. jag är alltför envis för mitt eget bästa ibland, idag var nog en sådan dag.
Varför inte ligga och läsa i bikini i solen?
Skönt i solen, men vinden va väl inte så mysig.
Men nog har man påbörjat något som kan kallas en bränna iaf, det är banne mig värt en applåd!

Och nu har jag vart så uttråkad att jag tagit på mig ansvaret att läsa "Brott och straff" av den där ryssen.
Vad gör man inte?
Ibland är jag nog världens bästa syster (right?).

För övrigt undrar jag hur jag alltid lyckas med att förvandla helt normala killar till psykfall?
Jag ska byta nummer.
Måste vara något med det här att verka vara oåtkomlig. Men lägg ner liksom.



En gammal bild på mig och fia på en av våra spårade kvällar, detta
var första gången jag fångades på kort med en öl i handen
och det var väl ungefär veckan eller någon vecka efter jag träffat dig
igen...crazy..

"Det värsta är att jag ser bra ut i allt"



Trots en timme framför hollywoodfruarna känner mig så sjukt jävla arg och irriterad.
D e t  ä r  h e l t  s t ö r t.

Det liksom som kliar i mig, inuti.
Har på fullaste allvar suttit och letat efter boxningspåsar ni vet, en sån där som man hänger upp i taket.
Skulle verkligen behöva en sådan.

Och för vilken anledning?
Jag har ingen jävla aning.
Premenstruella besvär? Står inte på någon lista överhuvudtaget.
Psykbryt? Höga hormonnivåer? Känns mer rätt.

Nej. Salem gjorde hela min dag igår, och natt. Jösses vilken man. Ett musikaliskt jävla geni.



Okej näe, inte ens tanken på Salem kunde få min irritation och ilska att släppa.
Det får bli att lägga sig och glo på ngt riktigt jävla läskigt!

hbza,.öävfgndhjiskcfvbghsdkofjsedruioghvdfbdfgybvhfygvvtfgetvfgrbtvfjios6854x89gh4h856*bgv4fdv785, helvetesjävlafitthuvudfaanhelevetesjävlaskit!
GAH!
Nu fick jag ur mig lite frustration!!


Men så en dag när som vanligt jag gick och talade med träden tog du tag i mig och drog hem till dig och så låg jag utan kläder


Här sitter jag och försöker lära mig ackord till diverse låtar, som om jag skulle kunna spela gitarr nu liksom?
Min syster tittade lite halvskumt på mig
"Varför sitter du och kollar på ackord?"
Det är aldrig försent!!
Vilken jävla positiv människa!

Ikväll smäller det, fy fan va kul det kommer bli! Med mina älskade Matilda och Elin.
Gårdagen va helt jävla otroligt magiskt - har inte haft så kul nykter på väldigt väldigt länge.
Mysigaste kommentar går till Jesper Serrander.
"Det är bara jag som sniffar dig i nacken, du luktar alltid så gott"

Helt enormt va det. Somnade till tv.bruset och vaknade av en obehaglig dröm.
Men fuck it! Nu lever jag!!


a young summer


Förvarnar känsliga läsare för en del svordomar.
För herrejävlar vad det är kallt ute just nu.
Blåser rakt igenom och jag känner mig bara så jävla kall.
Både på ut- och insidan.

Tog en sväng förbit the strip och lazee igår kväll.
Ja det var helt värt det att vara nykter för draget var väl sisådär va - Eller vad säger du Friday?
Jag, Elin, Milan och Matte råkade lyckas hamna precis bredvid ett lap-dancande par
varpå tjejen va aspackad och såg ut som något katten släpat in.
Sägas bör även att deras dans var mer likt ett förspel, herregud, hon drog tag i petterniklas där på dansgolvet.
Har nog aldrig garvat så mkt åt någon annan! Och en del andra.
Tog en sväng förbi donken och hamnade sedan framför en film.
Typiskt mig att hamna framför en film som börjar runt 03 och inte kunna somna förens den är slut.


Vi två hör hemma i ett rum med inga andra,
Om jag var tio år yngre skulle jag inte behöva dig längre.

Och inte nog med det så fick jag äntligen äntligen jobb på akutavdelningen igår!
Hur lycklig som helst är jag!
Och där slutar det inte - näe för jag var tvungen att göra en hälsoundersökning.
Så från södertälje sjukhus fick jag springa bort till telge akuten (i stormen no less) för att sedan komma in där, känna sig våldtagen av stormen och så säger sjuksköterskan.
"Och så kan du ta av dig byxorna"
Ehm. aah..eller aah. Va fan, bara dra av sig brallorna.
Och så skulle hon inspektera min hudkostym?
Inga sår eller eksem eller ngt, näee fin hy hade jag och fina fötter - Tackar.

Efteråt kände jag mig helt slutkörd. MEN det är ju galant att veta att man har hel hudkostym och har en frisk och hälsosam kropp plus att man får ett jobb med jävligt bra lön!


Ikväll blir det en sväng förbi femfemnoll, har man lovat så har man. Kan dock bli nyktert då jag kör på
Salem al fakir imorrn med en del av mina fina älskade vänner. Då blir det kalas kan jag lova!
I converse no less - är ni på?





Vem försöker jag lura..


-


Jag orkar inte kämpa mer.
Som en fisk som tog kroken känns det som jag förgäves ligger och sprattlar.
Och nu har jag fått nog.

Jag ger upp.


knäckt som en elva i en kortlek.

De små små orden är svåra ord



De hårda orden är enkla ord.

I ett ögonblick då allt stod still,så får jag en chans att säga allt det jag aldrig sagt.
Så får jag en chans att ge dig allt det jag aldrig ger dig. Men jag är för feg.

Det finns en enkelt svar, du är varm när jag är kall.
jag trycker läpparna, lätt mot din hals, jag frågar 'gråter du- du smakar salt'.


Hemkommen efter en härlig middag med en härlig 20åring. Världens bästa Viktoria.

Och nu följer en lång skönhetssömn för imorrn blir det plugg än en gång och sen lite speciell tid.

 

Jag känner mig mest frusen, stelfrusen. någon har satt mig på is.


jag har vart i alla städer

Vad vet du om månljuset
Förrän du blivit sönderslagen under det
Och vad vet du om gryningen
Förrän du mött varje morgon
Med sömnlösa ögon

Vad vet du om solen
Förrän nån släckt alla ljusen
Och vad vet du om att inte vilja vakna längre
Ni kommer få se er ungdom ruttna framför er

Och vad vet du om kärleken
Förrän du förgäves hatat den
Och vad vet du om när hjärtat kan bränna
För kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva



Det finns så sjukt mkt bra musik som tar en till ställen och som får en i gungning, på både ett fysiskt och psykiskt stadie.

Tillsammans blir vi hela - du vet det va?


let the sunshine in


Andra dagen in i maj och jag älskar verkligen tillvaron just nu.
Valborg var så jävla trevlig. Det blev en riktig toppenmiddag med diverse plock som jag och Anna hade fixat ihop.
Lite rödvin, mojito, vitt vin och massa snack. Om diverse analsex, lebbsex, leverfläckar och spice girls.

Tjejerna blev paffa och Fanny vek sig av skratt när jag drog upp klänningen och visade min leverfläck - "Den som alla som legat med mig vet om". Låter äckligt men alltså på lårets insida - tro inget annat!
Anna va mäkta imponerad.

Sen blev det en sväng förbi flamman och sedan hem till anna igen.

Och idag blir det att sätta sig en stund i solen och äntligen läsa ut min jävla Camilla Läckberg bok (påbörjades i september - ja jag vet) och sen en springtur!

Man måste hålla sig i trim!

Ciaoo.


RSS 2.0