And I will always be your soldier


De va då jävlar va folk var aktiva besökare på söndagar?
Det är jävligt intressant att se hur de fullkomligt rusar upp i höjden på söndagskvällen för att sakta dala sig nedåt under vardagarna. Men härinom den snaraste framtiden kan jag redan nu redogöra för att min blogg inte kommer vara särskilt underhållande - iaf inte  på söndagarna då jag säkerligen kommer ta det lugnt de kommande helgerna.

Jag börjar känna mig trött på helgerna och alla planer. Känns som de senaste har varit uppbokade och sen har det blivit spontana utgångar, varav de senaste två hade jag kunnat vara utan. Inte för att jag inte hade kul i lördags utan för att jag var full och för att jag överreagerar när jag är full.

Vem vill prata med en bitter fitta liksom?

Micke Sprängsten gjorde mig för övrigt på bra humör, sommarhumör dvs. när de körde sina gyllene tider hits - och också det? När tycker jag om micke sprängsten? Säger väl rätt mycket om hur lost jag kan vara ibland.


Hamnade framför Secret lives of women som handlade om porrskådisar varav en var en kille som hade vart tjej men hade en mutta?
Alltså jag hängde inte riktigt med, och sen förstod jag inte riktigt själva grejen med att först jobba som nån specialiserad sjuksköterska för att sedan byta till porrbranschen?
Men det är ju bara jag.


Idag har vart en jobbig måndag-dag, dels för att jag suttit med en engelsk text och skrivit på min examination, dels för att jag ångrar att jag ska sätta mig på mina höga hästar och skriva saker som inte alls är sanna, dels för att jag failar i skolan och dels för att jag känner mig så jävulskt utmattad och inte har tid.



Så tog mitt förnuft till fånga och drog iväg för att träna en stund och det kändes för jävla bra. Att sedan stå och snacka massa skit med Sven (förlåt menar jeff) är ju även det en fröjd.


"Alltså jag tror inte att jag raggar så mkt längre"
"Nej men alltså man känner ju alla och vart med en del"

Ja södertälje gott folk - Sweet dreams


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0